Enlaces accesibilidad
Dilluns 16 de maig a les 19:00h a La 2

L'escola d'abans, protagonista del programa "Això què és?"

  • Els nens descobriran què és un puntax, el plumier, el tinter i el paper secant, a més de saber com buscaven informació a través de les enciclopèdies

Per
aixo-9 escola
aixo-9 escola

"Això què és?" descobreix la reacció de nenes i nens davant d'objectes que al segle passat formaven part de la nostra vida quotidiana. Està realitzat per Juan Fermín Gómez i dirigit per Raül Díaz i Montse Tejera.

www.rtve.es/television/aixo-que-es

Aquest dilluns "Això què és?" estrena un nou capítol que mostra les reaccions d'un grup de nens i nenes d'entre 5 i 10 anys, de diverses escoles catalanes, davant el material escolar que feien servir els seus pares i avis a l’escola d’abans

Com ha canviat el material escolar amb els anys, oi? Ara, les motxilles que carreguen els estudiants són més lleugeres, perquè de llibres de text cada cop n’hi ha menys. Els ordinadors estan guanyant la partida.

Els escolars d’avui en saben un munt de uasapejar, tuitar, fer perfils al facebook, entrar a la Viquipèdia…però, i de consultar una enciclopèdia de paper…què? En saben?

Al capítol que dediquem a l’escola d’abans, la canalla descobrirà què portaven els pares i els seus avis a la cartera i al plumier. Una pista…recordeu el puntax? Aquelles tedioses jornades en les que s’havia de fer cal·ligrafia amb una tinta impossible de treure? I el paper secant...?

RTVE

anterior siguiente