Enlaces accesibilidad
Diumenge 15 de maig a les 12:00h a La 2

L'actriu i directora Sílvia Munt, diumenge a "Noms propis"

  • Munt explica a Montse Busquets com no pot entendre l'art sense compromís i la vida sense emocions

Per
Sílvia Munt
Sílvia Munt

"Noms propis" és el programa d'entrevistes en profunditat de TVE Catalunya amb convidats amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la. S'emet els diumenges a La 2 i està dirigit i presentat per Montse Busquets, amb realització d'Esther Martínez i producció d'Amelia Tabernero.

Aquest diumenge a "Noms propis", Montse Busquets parla amb l'actriu, guionista, realitzadora i directora Sílvia Munt.

"Crec que un ha de decidir, sinó decideixen per tu", aquest ha estat sempre l'ànim que ha portat Sílvia Munt a fer canvis en la seva vida professional. Una trajectòria molt versàtil, dins l'art d'expressar-se, que li ha reportat 60 pel·lícules tant com a actriu, guionista, realitzadora i directora. La seva Colometa de "La Plaça del Diamant", la primera sèrie catalana de televisió, la va fer popular i la va portar a un camí que l'allunyava de la seva primera vocació: la dansa.

Aquesta actriu polifacètica i directora compromesa explica a Montse Busquets com no pot entendre, de cap de les maneres, l'art sense compromís i la vida sense emocions.

Amb dos Goyas en la seva carrera, l'un com a actriu per "Alas de Mariposa" i l'altre com a directora, a "Lalia"Sílvia Munt confessa sentir-se feliç de treballar avui en dia com a documentalista i posar-se al costat dels que en aquests moments ho han perdut tot. El seu últim treball ha estat el documental "La Granja del Pas", dos anys de seguiment d'un grup de famílies d'un barri de Sabadell que no podien pagar la hipoteca de les seves cases.

RTVE

anterior siguiente