Enlaces accesibilidad
Dimarts 2 de febrer, a les 19:00 hores a La 2

La cantant Nina, aquest dimarts a "Vespre a La 2"

  • El programa s'omplirà de musicals i cançons de la cantant i actriu catalana
  • A la tertúlia d'actualitat, Ramon Castelló parlarà amb Jordi Mercader, Alejandro López Fonta i Ferran Espada

Per
Nina a Gent de paraula

"Vespre a La 2" és el magazine de producció pròpia de TVE Catalunya. Un espai diari que repassa la informació més rellevant del dia. El programa s'emet de dilluns a divendres a La 2 sota la direcció de Carles Bassolas. Realitzador: Guillem Nualart. Producció: Josep Pares i Núria Raja

www.rtve.es/vespre2

Com cada dimarts, "Vespre a La 2" entrevista un personatge i mostra la seva faceta més humana i desconeguda. Aquest dimarts, la protagonista és la cantant i actriu Nina. A més, Ramon Castelló estarà al front de la taula d’anàlisi de l'actualitat política i coneixerem la informació de la jornada.

El programa repassarà amb Nina tota la seva trajectòria, des de la seva participació com a hostessa al mític programa “Un dos tres... responda otra vez” fins al concurs Operación Triunfo i els musicals que formen part de la seva biografia. “Vespre a La 2” prepararà a la cantant catalana alguna sorpresa relacionada amb la seva vida.

A més, "Vespre a La 2" repassarà tota l'actualitat informativa de la jornada en la primera part del programa. I a la tertúlia d’actualitat, Ramon Castelló analitzarà els temes més rellevants del panorama de la política i la societat amb Jordi Mercader, Alejandro López Fonta i Ferran Espada.

RTVE

anterior siguiente