Enlaces accesibilidad
Dimarts 5 de gener a partir de les 18:30 hores a La 1

TVE Catalunya celebra l'arribada dels Reis Mags a Barcelona amb actuacions de "Big Band Clan", Macedònia i Lucrecia

  • TVE Catalunya retransmet la cavalcada per La 1 a partir de les 18:30 hores
  • Laura Riu, Àngel Pons i Miriam Piñol presenten la Cavalcada de Reis acompanyats de la bruixa Lubina
  • Tres personatges de la sèrie del canal infantil Clan "Big Band Clan", el grup Macedònia i Lucrecia actuaran al set de TVE Catalunya instal.lat a la plaça de Catalunya
  • La cavalcada es podrà seguir en directe pel web rtve.es/cavalcada i per l'etiqueta #reistve

Per
Laura Riu i Miriam Piñol
Laura Riu i Miriam Piñol

Com ja és tradició, TVE Catalunya retransmet la cavalcada de Barcelona dels Reis Mags d’Orient, que arribaran en vaixell al Moll de la Fusta i després desfilaran pels carrers de la ciutat en un recorregut de cinc quilòmetres. Enguany, TVE Catalunya ha preparat una gran festa amb un escenari a la plaça de Catalunya per esperar l’arribada dels Reis. Al set hi haurà les actuacions de tres dels personatges de la sèrie del clan infantil Clan “Big Band Clan”, del grup Macedònia i de Lucrecia. A més, la bruixa Lubina ajudarà a repartir somriures i regals

TVE Catalunya vol fer arribar la il.lusió i la màgia dels Reis Mags a tots els nens i nenes de Catalunya amb la retransmissió de la Cavalcada de Barcelona. Un any més, TVE Catalunya farà un gran desplegament per oferir en directe per La 1 l’arribada dels Reis d’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a bord del vaixell de Santa Eulàlia al Moll de la Fusta i desfilaran pels carrers del centre de la ciutat en un recorregut de cinc quilòmetres fins a repartir tots els regals.

La bruixa Lubina farà les delícies dels més menuts. El famós personatge dels Lunnis ajudarà a la retransmissió de la cavalcada i sorprendrà els nens repartint somriures i sorpreses entre els nens que estiguin a peu de carrer gaudint d’aquesta nit màgica.

A Plaça Catalunya hi haurà instal.lat el set de TVE amb els presentadors Laura Riu i Àngel Pons, amb l’ajuda de Miriam Piñol, que seguirà a peu de carrer la Cavalcada, en contacte directe amb ses majestats els Reis d’Orient.

Al gran escenari de TVE hi haurà les actuacions d’alguns dels actors de la sèrie infantil “Big Band Clan”, a més de la de Lucrecia i del grup musical Macedònia.

La retransmissió de la cavalcada es podrà seguir en directe pel web rtve.es/cavalcada.  I per l’etiqueta #reistve

"Nit de Reis" està presentat per Laura Riu, Àngel Pons i Miriam Piñol. Ho dirigeix Xavier Viza i realitza Jordi Vives, amb producció d’Isabel Blesa.

RTVE

anterior siguiente