Enlaces accesibilidad
Dimarts 1 de desembre, a partir les 19:00 hores a La 2

La cantant Shaila Dúrcal, a "Vespre a La 2"

  • La filla de Rocío Dúrcal i Júnior presentarà el seu nou disc al platò del programa
  • "Vespre a La 2" es suma als objectius de la Cimera de París aportant una reflexió sobre el programa 'Residus cero' 
  • A la tertúlia d'actualitat participen Toni Aira, Olga Ruiz i Xavi Collado

Per
Xavi Díaz, presentador de Vespre a La 2
Xavi Díaz, presentador de Vespre a La 2

"Vespre a La 2" és el magazine de producció pròpia de TVE Catalunya. Un espai diari que repassa la informació més rellevant del dia. El programa s'emet de dilluns a divendres de les 19 a les 20:15 hores a La 2 sota la direcció de Carles Bassolas i amb Xavi Díaz com a presentador. Realitzador: Guillem Nualart. Producció: Josep Pares i Núria Raja.

www.rtve.es/vespre2

Aquest dimarts, "Vespre a La 2" ofereix un reportatge sobre l’objectiu 'Residus cero' com a forma prèvia de reciclatge dels residus. Al plató, la cantant Shaila Dúrcal interpretarà cançons del seu darrer disc. A més, tindrem la taula d’anàlisi de l’actualitat política i social i la informació de la jornada.

Com cada dia, "Vespre a La 2" repassarà l'actualitat informativa de la jornada en la primera part del programa. I a la tertúlia Xavi Díaz analitzarà els temes més rellevants amb Toni Aira, Olga Ruiz i Xavi Collado.

Xavi Díaz i Elisenda Pineda entrevistaran la cantant Shaila Dúrcal tot parlant dels seus projectes i de la seva opinió sobre el món de la música, de la cultura i l'actualitat.També interpretarà al plató diverses cançons del seu darrer treball discogràfic, 'Contraindicado'.

Tot coincidint amb l'arrencada a París de la Cimera sobre el Canvi Climàtic, la Isabel Fernández aprofundeix en un reportatge sobre l’objectiu 'Residus cero', en el que participa activament la Mercè Girona, membre de la Fundació per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable i presidenta de la Comissió Promotora del Fòrum Estratègia Catalana Residu Zero (ECRZ).

Per acabar, Joan Vila, el crític cinematogràfic de "Vespre a La 2", ens presentarà les novetats del cinema, tot oferint un reportatge sobre la pel·lícula 'Techo y comida' del director i guionista Juan Miguel del Castillo.

RTVE

anterior siguiente