Enlaces accesibilidad
Diumenge 22 de novembre, a les 12:30h a La 2

Les píndoles de moda de 'Fashion Pills' a "Tinc una idea"

  • També ens presenta un postgrau d'emprenedoria en el camp de les bio ciències
  • Coneixerem l' interès de les universitats nord-americanes per captar estudiants europeus

Per
tui-nria-nicols
tui-nria-nicols

"Tinc una idea", el programa de TVE Catalunya que recull el testimoni de persones emprenedores, està dirigit per Miquel Peralta i presentat per Marta Càceres. S'emet els diumenges a les 12:30h per La 2.

Avui entrevistarem Nuria Nicolás que ha convertit l’empresa Fashion Pills en un referent de les plataformes de moda internacional online. També presentarem a D-health, un postgrau d’emprenedoria en les biociències aplicades a entorns hospitalaris. Finalment, parlarem amb Kara Madden, assessora acadèmica d’EUA, que dóna a conèixer les universitats nordamericanes als estudiants d’arreu d’Europa .

FASHION PILLS: PÍNDOLES DE MODA

Cada producte té una petita història. L’empresa Fashion Pills és un referent en les plataformes de moda internacional online. Nuria Nicolás, directora i fundadora de l’empresa, ens explica les claus de l’èxit d’aquest nou portal d’ecommerce. “La disparitat entre el mercat of line i online a la moda era molt gran. L’àmbit de la moda per Internet és un gran segment i confiàvem que havia d'explotar i així està sent”, afirma la fundadora.

D-HEALTH: EMPRENDRE EN LES BIOCIÈNCIES

D-health és un programa adreçat als graduats i llicenciats que tenen interès en emprendre. Sobretot en el camp bio científic aplicat a entorns hospitalaris. És un postgrau amb un perfil molt pràctic i està inspirat en un projecte provinent de la Universitat d'Stanford. “El model clàssic era dissenyar un producte i després buscar el mercat per introduir-ho. Nosaltres observem la necessitat, de manera que ja sabem què vol el mercat”comenta Marcus Wilhelms, de D-Health.

KARA MADDEN: ESTUDIAR ALS ESTATS UNITS

Kara Madden és assessora acadèmica del govern d’Estats Units. “Les universitats nord-americanes estan especialment interessades en rebre estudiants europeus, valoren la participació i la integració d’aquests estudiants” ens explica. Aquest interès és recíproc; per exemple a Espanya més de 5 mil alumnes han anat a estudiar als Estats Units durant el 2014. Kara Madden ens presenta la seva gira per Europa i ens ensenya les universitats nord-americanes i les seves característiques.

RTVE

anterior siguiente