Enlaces accesibilidad
Diumenge 22 de novembre a les 12:00h a La 2

Jordi Llompart, diumenge a "Noms propis"

  • Montse Busquets parla amb Jordi Llompart de com s'ha d'intentar viure en el present i de per què decideix deixar la feina i emprendre un nou viatge

Per
Montse Busquets i Jordi Llompart
Montse Busquets i Jordi Llompart

"Noms propis" és el programa d'entrevistes en profunditat de TVE Catalunya amb convidats amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la. S'emet els diumenges a La 2 i està dirigit i presentat per Montse Busquets, amb realització d'Esther Martínez i producció d'Amelia Tabernero.

Aquest diumenge visita el plató de "Noms propis" el periodista i cineasta Jordi Llompart, director de "El misteri del Nil", "Viatge màgic a l'Àfrica" i el seu darrer documental "Barça Dreams".

Periodista, escriptor i cineasta però sobretot apassionat de les històries amb ànima,  Jordi Llompart va deixar la feina als informatius de TV3 per dirigir i produir grans documentals. Va ser pioner del format IMAX amb "El misteri del Nil", el primer film espanyol en aquest format, que el va dur a conèixer profundament el continent africà, on ha viscut els millors i els pitjors moments de la seva vida. Després va dirigir la ficció "Viatge màgic a l'Àfrica" dedicada a la seva filla Joana. Ara torna a les pantalles per continuar parlant de sentiments amb, curiosament, un documental sobre el barça: "Barça Dreams", on explica l'ànima del Futbol Club Barcelona a través dels seus 116 anys d'història.

Montse Busquets parla amb Jordi Llompart de com s'ha d'intentar viure en el present on "es viuen coses interessants que val la pena viure-les amb passió", per què decideix deixar els informatius i emprendre un nou viatge per "fer el que de veritat volia fer", la incursió en el format IMAX amb "El misteri del Nil" i els països que més l'han marcat. També explica la dura experiència de la pèrdua de la seva filla i el llibre i la pel·lícula que li va dedicar: "Viatge màgic a l'Àfrica".

Montse Busquets li demana per la importància de l'etapa de la infantesa i la infància als mitjans de comunicació i pel documental "Barça Dreams" on explica la història del Barça, la personalitat del club, la visió de Joan Gamper i els seus vincles amb la societat catalana.

RTVE

anterior siguiente