Enlaces accesibilidad
Dimarts 17 de novembre, a partir les 19:00 hores a La 2

El Tricicle, aquest dimarts a "Vespre a La 2"

  • El programa repassarà la vida dels tres protagonistes de la famosa companyia de teatre còmic
  • Al plató de "Vespre a La 2", l'equip del programa posarà a proba el bon humor de Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir, actors fundadors del Tricicle
  • A la tertúlia d'actualitat participaran Toni Aira, Nacho Martín i Joaquim Coll

Per
Xavi Díaz, presentador de Vespre a La 2
Xavi Díaz, presentador de Vespre a La 2

"Vespre a La 2" és el magazine de producció pròpia de TVE Catalunya. Un espai diari que repassa la informació més rellevant del dia. El programa s'emet de dilluns a divendres a La 2 sota la direcció de Carles Bassolas i amb Xavi Díaz com a presentador.

Com cada dimarts, "Vespre a La 2" entrevista un personatge i mostra la seva faceta més humana i desconeguda. Aquest dimarts, els protagonistes són Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir, actors-fundadors del Tricicle. A més tindrem la taula d'anàlisi de l'actualitat política i tota la informació de la jornada.

En la primera part del programa, "Vespre a La 2" repassarà tota l'actualitat informativa de la jornada. A més, a la tertúlia analitzaran els temes més rellevants del panorama polític i la sociel Toni Aira, Nacho Martín i Joaquim Coll.

Tricicle és una companyia de teatre còmic gestual, on l'humor és la base fonamental de tots els seus espectacles. El Tricicle està format per tres actors, que també van ser els seus fundadors: Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir. Fundada a Barcelona l'any 1979, el Tricicle està considerat una de les millors companyies de mimo còmic del món.

Al plató de "Vespre a La 2", l'equip del programa posarà a prova el bon humor dels actors del Tricicle. A més, Jordi Vila mostrarà en un reportatge les peculiaritats del teatre gestual, amb especial atenció a l'humor dels components de la famosa companyia barcelonina.

RTVE

anterior siguiente