Enlaces accesibilidad
Diumenge 15 de novembre, a les 12:30h a La 2

Nova temporada de "Tinc una idea" amb nova presentadora, la periodista Marta Càceres

  • Amb la seva incorporació el programa guanya amb dinamisme i vitalitat, ja que és una gran comunicadora i facilita molt la comprensió dels reportatges.

Per
Marta Cáceres, presentadora de "Tinc una idea"
Marta Cáceres, presentadora de "Tinc una idea"

"Tinc una idea", el programa de TVE Catalunya que recull el testimoni de persones emprenedores, està dirigit per Miquel Peralta i presentat per Marta Càceres. S'emet els diumenges a les 12:30h per La 2.

Avui entrevistarem els germans Juan i Alejandro Mingarro, que tenen a Barcelona un estudi d’il·lustració, reconegut internacionalment. Es tracta de Brosmind. També coneixerem a ScYtl, una empresa d’aquí que és líder en la implantació del vot electrònic. I entrevistem a Ana Maria Llopis, presidenta no executiva dels supermercats DIA. Ha creat Ideas4all, una xarxa per compartir idees de futur.

BROSMIND, DE BARCELONA A TOT EL MÓN

Brosmind és la unió de les paraules germans (BRO’S) i ment (MIND). Però també és una prestigiosa empresa d’il·lustració de Barcelona reconeguda internacionalment. Juan i Alejandro Mingarro, els fundadors de Brosmind, van idear el nom perquè és el que defineix millor. Un, pacient i responsable; i l’altre hiperactiu i intuïtiu, i els dos plegats creen un estil molt personal, amb humor universal i optimista. “Hi ha qui encara es pensa que som nordamericans”.

Scytl, VOTAR ON LINE

Scytl és una empresa amb seu a Barcelona que comercialitza un software molt avançat tecnològicament i molt segur per votar electrònicament. És una de les poques empreses de tot el món que s’hi dedica i per això treballa a més de 20 països. És un exemple d’empresa que neix d’una primera investigació universitària, en aquest cas a la Universitat Autònoma de Barcelona, i que més tard creix i s’independitza..

ANA MARIA LLOPIS i EL LIDERATGE EMPRESARIAL

Ana Maria Llopis és la presidenta no executiva dels supermercats DIA i una de les poques dones que lidera una empresa que cotitza en l’IBEX-35. Anna Maria Llopis ens explica que és una persona que creu en el poder de les noves idees. Per ella, el lideratge empresarial és vital. També es la fundadora d’ Ideas4all, una xarxa social per compartir idees de futur que serveix com a eina d’ajuda als emprenedors.

RTVE

anterior siguiente