Enlaces accesibilidad
Dijous 8 d'octubre a partir de les 00:15 hores a La 1

"El Debat de La 1" analitza el moment polític que viu Catalunya

  • Participaran al programa Joan Tàpia, Toni Aira, Andreu Mayayo, Anna Arqué, Joan López Alegre i Nacho Martín Blanco

Per
Quim Barnola, conductor de les entrevistes electorals
Quim Barnola, conductor de les entrevistes electorals

"El Debat de La 1" és el programa de TVE Catalunya centrat en l’actualitat política. Està dirigit i presentat per Quim Barnola i s'emet els dijous a La 1 després de la sèrie "Águila Roja" de La 1 de TVE.

"El Debat de La 1", dirigit i presentat per Quim Barnola, analitza el moment polític que viu Catalunya i la conferència de la CUP sobre la seva postura després del 27-S.

Aquest dijous, "El Debat de la 1" analitza la conferència política que ha convocat la CUP al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra. La formació, que es troba en una posició clau davant la imminent formació de govern, donarà explicacions sobre la seva postura després del 27-S i sobre les condicions ineludibles per a negociar amb la candidatura de Junts pel Sí.

A plató, el director i conductor del programa, Quim Barnola, comptarà amb Joan Tàpia, periodista; Toni Aira, professor de Comunicació Política; Andreu Mayayo, Catedràtic d'Història Contemporània de la UB; Anna Arqué, consultora de comunicació; Joan López Alegre, professor de Comunicació; i Nacho Martín Blanco, periodista i politòleg, que analitzaran l’intens moment polític en que es troba Catalunya.