Enlaces accesibilidad
Diumenge 27 de setembre a les 12:00h a La 2

TVE Catalunya estrena "Noms Propis", el nou programa d'entrevistes de La 2, amb Maria Ripoll com a primera convidada

  • El programa presentat i dirigit per Montse Busquets s'estrena diumenge 27 de setembre a les 12:00h a La 2
  • Els convidats del programa seran persones amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la

Per
Montse Busquets i Maria Ripoll
Montse Busquets i Maria Ripoll

"Noms propis" és el programa d'entrevistes en profunditat de TVE Catalunya amb convidats amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la. S'emet els diumenges a les 12h a La 2 i està dirigit i presentat per Montse Busquets, amb realització d'Esther Martínez i producció d'Amelia Tabernero.

Maria Ripoll serà la primera convidada del nou programa de TVE Catalunya "Noms Propis", que s'estrena diumenge a La 2. El programa de producció pròpia conduït per la periodista Montse Busquets parlarà amb la directora dels sentiments que transmet a les seves pel·lícules i de la importància de l'amor i del sentit de l'humor, entre d'altres temes.

Persones amb un filosofia de vida optimista, energètica, engrescadora i que tinguin la capacitat de contagiar-la i moure'ns a l'acció, són els trets en comú dels personatges que passaran pel plató de "Noms Propis", la nova aposta de TVE Catalunya pel format d'entrevista en profunditat.

Cada setmana, actors, escriptors, psicòlegs, científics, esportistes, viatgers o directius d'empreses, entre d'altres, ens donaran el seu particular punt de vista sobre com superar adversitats, gaudir dels petits plaers, prendre decisions importants, educar els fills, tenir èxit a la feina o reinventar-nos després d'un fracàs.

El programa presentat i dirigit per Montse Busquets s'estrena diumenge amb la directora de cinema Maria Ripoll.

Nascuda a Barcelona, Maria Ripoll es va formar com a directora als Estats Units. Ha signat èxits com "Lluvia en los zapatos""Tu vida en 65 minutos""Rastres de sàndal" o "Ahora o nunca". L'apassionen les històries que exploren les emocions, el pes de l'atzar i l'esperit de superació. Amb "Ahora o nunca" s'ha convertit en la directora més taquillera de la història del cinema espanyol.

Maria Ripoll parlarà amb Montse Busquets de les emocions i de la mirada, de tot el que ha aprés de l'experiència d'anar a rodar a l'Índia "Rastres de sàndal", de la diferència amb el món occidental i de la cultura de l'individualime que tenim aquí i el que ens costa abraçar, mirar i dir t'estimo.

També parlarà de l'amor i el desamor i com ho transmet als seus films, de la importància d'incloure en el dia a dia i a les pel·lícules que fa el sentit de l'humor, encarà que estiguis en un drama, i de la importància de l'atzar i de la casualitat.

Montse Busquets també li demanarà com va ser marxar a Estat Units i acabar treballant de cangur dels fills de Danny DeVito i de com en la seva primera entrevista com a corresponsal va poder parlar amb Denzel Washington Julia Robert, que havien gravat "El informe Pelícano".

Per acabar parlaran de la feina que fa també com a directora d'actors i del seu nou projecte, la comèdia "No culpes al karma de lo que te pasa por ser Gilipollas".

RTVE

anterior siguiente