Enlaces accesibilidad
Dilluns 17 d'agost a les 19:15h a La 2

Lalo, baixista de la Fundación Tony Manero, dilluns a "2 Many Clips"

  • El programa farà un cop d'ull al rock dels anys noranta amb Mark Lanegan i Monster Magnet

Per
Senén Armengol
Senén Armengol

"2 Many Clips" és una revista musical setmanal que fa una ullada als videoclips produïts per la indústria discogràfica arreu del món. El programa està dirigit i presentat per Senén Armengol. "2 Many Clips" s'emet els dilluns a partir de les 19:15 a La 2.

Dilluns, "2 Many Clips" estarà protagonitzat per grups i intèrprets que porten molts anys en el món de la música i que en alguns casos no han tingut la sort que es mereixien, però no per això deixen de tenir el seu encant. A més, Senén Armengol entrevistarà Lalo.

Començarem amb dos grans del psycho i el rockabilly: Reverend Horton Heat Brian Setzer. Seguirem amb els sons retros des del present amb la Fundación Tony Manero Los Retrovisores. Donarem una passejada pel Metal gòtic de la mà de Nightwish i Within Tempation amb Tarja, l'excantant de Nightwish. Tornarem al món dels mortals amb dos artistes tan interessants i dispars com Alberto Comesaña Melissa Etheridge.

Farem un cop d'ull al rock dels anys noranta amb Mark Lanegan Monster Magnet i ens refrescarem amb el so Manchester lleidatà de Pull My Strings o el retorn de l'incombustible Rod Stewart. I tancarem amb molta classe i molta força, amb Leila i Motor Sister.

I per acabar, el presentador i director del programa, Senén Armengol, entrevistarà Lalo, baixista de la Fundación Tony Manero amb qui comentarà el rodatge del clip 'Inevitable' i alguna curiositat més. No marxarà del programa sense fer-nos una selecció molt particular de quins són els seus tres videoclips favorits.

I després de l'agenda setmanal, el programa tancarà amb una proposta de Sweet California.

RTVE

anterior siguiente