Enlaces accesibilidad
Dilluns 10 d'agost a les 19:10 a La 2

Pep Sala, guitarrista de Sau, aquesta setmana a "2 Many Clips"

  • Senén Armengol entrevista el mític guitarrista de Sau, qui explicarà anècdotes dels rodatges dels seus videoclips

Per
Senén Armengol
Senén Armengol

"2 Many Clips" és una revista musical setmanal que fa una ullada als videoclips produïts per la indústria discogràfica arreu del món. El programa està dirigit i presentat per Senén Armengol. "2 Many Clips" s'emet els dilluns a partir de les 19:10 a La 2.

Dilluns 10 d'agost, "2 Many Clips" ve carregat d'emocions amb grups mítics com Pink Floyd, Scorpions o Sopa de Cabra. A més, Senén Armengol entrevistarà Pep Sala, guitarrista de Sau.

El sisè programa de "2 Many Clips" es podria definir com una vetllada de boxa, perquè tindrem a autèntics pesos pesants com Pink FloydMuseScorpions o Sopa de Cabra, pesos mitjans com SlashPep Sala Marilyn Manson, i pesos lleugers que ens alegraran la vida com el r'n'b i surf de Reigning Sound i Los Coronas, el gartge-rock de Cápsula, la fusió flamenca de l'ex 'El bicho'Miguel Campello, el soul de Sharon Jones & The Dapkings o el cóctel funky de Jammin Dose.

El presentador i director del programa,  Senén Armengol, entrevistarà el mític guitarrista de Sau, Pep Sala que ens explicarà anècdotes dels rodatges dels seus videoclips, inclús del mític concert del Sant Jordi i ens farà una selecció molt particular de quins són els seus tres videoclips favorits.

I després de l'agenda setmanal, el programa tancarà amb una proposta simpàtica que ens la portarà un grup de noies que estan revolucionant el món del pop, Sweet California, que versionaran el clàssic 'Hey Mickey'.