Enlaces accesibilidad
Dilluns 27 de juliol a les 19:10 a La 2

Senén Armengol entrevista el cantautor Rafa Pons, dilluns a "2 Many Clips"

  • A més, el programa 'reunirà' Loquillo i Los Trogloditas amb dos dels seus més recents clips i a dues reines Queen i Queens Of The Stone Age

Per
Senén Armengol
Senén Armengol

"2 Many Clips" és una revista musical setmanal que fa una ullada als videoclips produïts per la indústria discogràfica arreu del món, està dirigit i presentat per Senén Armengol. "2 Many Clips" s'emet els dilluns a partir de les 19:10 a La 2.

Dilluns a "2 Many Clips", el cantautor Rafa Pons explicarà els seus tres videoclips favorits i s'emetran clips de Scott H. Biram, Kid Rock, Loquillo i Los Trogloditas i Queen, entre molts altres.

Aquesta setmana, "2 Many Clips" arrenca amb dues visions de la mateixa Amèrica: del country d'Scott H. Biram al rock, de tall més mainstream però igualment per gaudir-ne, de Kid Rock.

A més 'reunirà' Loquillo i Los Trogloditas amb dos dels seus més recents clips i a dues reines Queen Queens Of The Stone Age. I gaudirem de dos cantautors com el Rafa Pons i en Fabio Canu, del rock del Sud d'Amèrica de Blackberry Smoke, del refrescant punk amb matisos jamaicans de Rancid, del nou soul-funky de Miss Mambo and The Mighty Might o del hardcore melòdic de Bullit.

El presentador i director del programa, Senén Armengol, entrevistarà el cantautor Rafa Pons que serà el músic convidat d'aquest programa per explicar quins són els seus tres videoclips favorits.

I després de les recomanacions en l'agenda musical per la propera setmana, un videoclip de The Ratkellers que amb el seu beat fresc, simpàtic i addictiu seran els encarregats de tancar el programa.

RTVE

anterior siguiente