Enlaces accesibilidad
Dissabte 25 de juliol a les 20:30h al Canal 24horas i diumenge 26 de juliol a les 19:30h al Canal 24horas

Andreu Mas-Colell, conseller d'Economia i Coneixement, a "Aquí Parlem"

  • Lluís Falgàs analitzarà el moment econòmic internacional i europeu i la situació catalana

Per
Lluís Falgàs
Lluís Falgàs

"Aquí Parlem", dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24h.

L'espai parlamentari "Aquí Parlem" s'acomiada amb el conseller Andreu Mas-Colell, i el ple d'aquesta setmana. El programa que dirigeix i presenta Lluís Falgàs continuarà, la propera temporada, analitzant l'actualitat parlamentària catalana.

En el darrer capítol de la temporada, Lluís Falgàs parlarà amb Andreu Mas-Colell, conseller d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Lluís Falgàs li demanarà sobre el moment econòmic internacional i europeu que vivim, els grups empresarials que estan disposats a invertir a Catalunya, com podria influir a Catalunya la sortida de Grècia de l'euro, l'ocupació i com influeix el procés sobiranista sobre la inversió industrial i empresarial i la recuperació econòmica, entre d'altres qüestions.

A més, el programa també analitza el ple i la sessió de control al president i al govern de la Generalitat, centrada en el balanç final de legislatura i en el 27S.

RTVE

anterior siguiente