Enlaces accesibilidad
Diumenge 31 de maig a les 12:00h a La 2

Olga Viza entrevista el músic Jordi Savall, diumenge a La 2

  • Jordi Savall musicòleg, director d'orquestra, violoncel·lista i viola gambista, porta més de 25 anys reivindicant la música antiga

Per
Olga Viza entrevista Jordi Savall
Olga Viza entrevista Jordi Savall

Aquest diumenge Olga Viza entrevista Jordi Savall per parlar de la seva passió per la música i dels seus nous projectes. Així, TVE Catalunya recupera una de les entrevistes que la periodista fa, setmanalment, al programa d'actualitat informativa "Vespre a La 2".

A la butaca groga del convidat de l'Olga Viza s'asseu Jordi Savall musicòleg, director d'orquestra, violoncel·lista i viola gambista, porta més de 25 anys reivindicant la música antiga. Ha dirigit orquestres importants com l'orquestra de Salzburg i la Filharmònica de San Francisco, a més ha gravat més de 120 discos i ha rebut premis nacionals i internacionals.

Olga Viza Jordi Savall parlen de les partitures que té al cap, de com va començar la seva història d'amor amb la música antiga i la seva trobada amb el violoncel i més tard amb la viola de gamba. També parlaran del poder de la música per curar, de la música popular i dels seus propers projectes.

RTVE

anterior siguiente