Enlaces accesibilidad
Diumenge 24 de maig a les 12:00h a La 2

Olga Viza entrevista el president del Cercle d'Economia, Antón Costas, diumenge a La 2

  • Gallec de naixement, enginyer tècnic industrial i economista, és catedràtic de política econòmica de la Universitat de Barcelona

Per
Antón Costas
Antón Costas

Aquest diumenge Olga Viza entrevista el president del Cercle d'Economia, Antón Costas. Així, TVE Catalunya recupera una de les entrevistes que la periodista fa, setmanalment, al programa d'actualitat informativa "Vespre a La 2".

A la butaca groga del convidat de l'Olga Viza s'asseu Antón Costas, des de fa 18 mesos president del Cercle d'Economia. Gallec de naixement, enginyer tècnic industrial i economista, és catedràtic de política econòmica de la Universitat de Barcelona, director del Màster en economia i regulació dels serveis públics econòmics de la UB i conseller de diverses empreses.

Olga Viza i Antón Costas parlen de com va compaginar els estudis i la feina i va començar a treballar als 14 anys a la fàbrica de màquines de cosir Refrey i als Astilleros de Vigo. També, sobre el Cercle d'Economia, la seva elecció com a president, quan s'acabarà la crisi i la 31ena reunió anual del Cercle d'Economia on participaran Mariano Rajoy, Artur Mas, Pedro Sánchez, Oriol Junqueras i Albert Rivera.

RTVE

anterior siguiente