Enlaces accesibilidad
Dijous 19 de març a partir de les 23:15h a La 1

L'amenaça gihadista a Catalunya, dijous a "El Debat de La 1"

  • Oriol Nolis entrevistarà el Ministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz
  • Aquesta setmana "El Debat de La 1" s'emet després de "Cuéntame" a les 23:15 a La 1

Per
premsa---oriol-nolis
premsa---oriol-nolis

"El Debat de La 1" és un programa de TVE Catalunya dirigit per Quim Barnola i presentat per Oriol Nolis que s'emet els dijous a La 1.

La majoria dels detinguts per la policia i empresonats pel jutge en la darrera operació anti-gihadista, divendres passat, vivien a Catalunya. Barcelona està en el punt de mira del terrorisme islamista? Qui són, com es radicalitzen, qui els finança? Quin és l’objectiu d'Estat Islàmic?

El periodista i presentador Oriol Nolis entrevistarà el Ministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz.

També analitzarem les característiques d'aquest nou tipus de terrorisme amb Eduardo Martín de Pozuelo, cap d’investigació de La Vanguardia; Loretta Napoleoni, experta en finançament del terrorisme i assessora de diversos governs en la lluita contra el terrorisme i és autora del llibre "El fénix islamista"; Jofre Montoto, analista de seguretat i especialista en terrorisme gihadista; i Francisco del Río Sánchez, professor del departament de llengües semítiques de la Universitat de Barcelona, director d'un projecte d'investigació sobre la catalogació de manuscrits arameus i àrabs de biblioteques privades a Síria. Premi de l'Association for the Study of the Middle East and Africa per la millor investigació sobre pròxim orient.

Aquest dijous "El Debat de La 1" s'emet a La 1 de TVE, a les 23:15, després de "Cuéntame".

RTVE

anterior siguiente