Enlaces accesibilidad
Dijous 19 de febrer a partir de les 00:45h a La 1

Cap a on camina Catalunya? aquest dijous a "El Debat de La 1"

  • Entrevista al president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, pel premi Ciutadà Europeu del Parlament Europeu

Per
Oriol Nolis
Oriol Nolis

"El Debat de La 1" és un programa de TVE Catalunya dirigit per Esteve Crespo i presentat per Oriol Nolis que s'emet els dijous a La 1 després de "Ochéntame otra vez".

"El Debat de la 1" analitza aquest dijous en quin moment polític ens trobem i les prioritats fixades pel president de la Generalitat, Artur Mas, pels propers 7 mesos, fins a les eleccions catalanes.

El programa també analitza quin serà, la setmana vinent, el pes de la situació de Catalunya al debat de política general al Congrés.

L'anàlisi el farem amb María Dolores García, directora adjunta de La Vanguardia; Neus Tomàs, cap de política de El Periódico de Catalunya; Ignacio Martín Blanco, periodista; i Miquel Martín Gamisans, periodista.

El presentador de "El Debat de la 1"Oriol Nolis, també entrevistarà el president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch. Aquesta entitat rebrà la setmana vinent a Brussel·les el premi Ciutadà Europeu que atorga el Parlament Europeu a les entitats que fomenten els valors reconeguts a la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea.

RTVE

anterior siguiente