Enlaces accesibilidad
Dijous 22 de gener, a partir de les 00:00h a La 1

L'amenaça del terrorisme gihadista, aquest dijous a "El Debat de La 1"

  • Al programa participa el portaveu del Consell Islàmic de Catalunya, Mohamed Halhoul

Per
Oriol Nolis
Oriol Nolis

"El Debat de La 1" és l'espai d'anàlisi de TVE Catalunya que presenta Oriol Nolis i dirigeix Esteve Crespo. S'emet els dijous a La 1, després del programa "0chéntame".

Arran dels atemptats de París, aquest dijous "El Debat de La 1" analitza l'amenaça del terrorisme gihadista i com es pot frenar. A més, també pregunta què s'està fent en els diferents àmbits i quines mesures s'han de prendre per acabar amb els focus gihadistes radicals.

Al programa també es pregunta si s'han de limitar les llibertats per garantir la nostra seguretat i quines són les polítiques d'integració. A més, planteja si la islamofòbia augmenta.

L'amenaça del terrorisme gihadista serà el tema que abordaran a la taula de debat amb Senén Florensa, president de l'Institut Europeu del Mediterrani; Jofre Montoto, analista de seguretat i especialista en terrorisme gihadista; Eduardo Martín de Pozuelo, cap d'investigació de La Vanguardia i Najat El Hachmi, escriptora i mediadora cultural.

"El Debat de La 1" també recollirà l’opinió dels cossos policials i Oriol Nolis entrevistarà al portaveu del Consell Islàmic Cultural de Catalunya, Mohamed Halhoul.

RTVE

anterior siguiente