Enlaces accesibilidad
Dijous 8 de gener a partir de les 00:40h a La 1

La batalla contra l'atur, a "El Debat de La 1"

  • Al programa participaran Joan Aregio del Departament d'Empresa i Ocupació, Josep Ma Àlvarez de UGT Catalunya i Eduardo Martínez-Abascal de IESE Business School

Per
Cristina Puig
Cristina Puig

"El Debat de La 1" és un programa de TVE Catalunya presentat per Cristina Puig i dirigit per Esteve Crespo.

Aquest dijous "El Debat de La 1" analitza a 'La batalla contra l'atur' les perspectives del mercat laboral per al 2015.

Hem encetat l'any amb la creació, per primer cop en set anys, de creació neta de feina. També la setmana vinent el govern espanyol posa en marxa una nova ajuda de 426 € per aturats de llarga durada més grans de 45 anys i amb càrregues familiars.

Esteve Crespo entrevistarà el Secretari d'Ocupació i Relacions Laborals del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, Joan Aregio; el Secretari General de la UGT de Catalunya, Josep Maria Àlvarez; i el professor de IESE Business School, Eduardo Martínez-Abascal, per analitzar si s'ha tocat fons en la destrucció de feina i si el 2015 serà el de la consolidació.

També debatrem les possibles receptes per crear feina i l'efectivitat dels subsidis per reinserir-se al mercat laboral amb la cap d'economia d'El Periódico Olga Grau, el periodista Ignacio Martín Blanco i la professora de sociologia de la UAB Sara Moreno.

RTVE

anterior siguiente