Enlaces accesibilidad
Dilluns 5 de gener a les 19:00 hores a La 1

TVE Catalunya retransmet l'arribada dels Reis Mags d'Orient a Barcelona

  • Laura Riu, Laura Vives i Àngel Pons presenten la Cavalcada de Reis
  • Tres nens donaran la sorpresa enguany, juntament amb els Lunnis, que repartiran regals als infants
  • La retransmissió es podrà seguir en directe pel web de rtve.cat. I es podrà comentar a través del twitter i l'etiqueta #ReisTVE
  • The Penguins, Amelie i Arrels actuaran al set de TVE Catalunya instal.lat a la plaça de Catalunya

Per
Laura Riu i Laura Vives presenten la cavalcada de Reis
Laura Riu i Laura Vives presenten la cavalcada de Reis

Com ja és tradició, TVE Catalunya retransmet la cavalcada de Barcelona dels Reis Mags d’Orient amb una novetat important: la cavalcada es podrà seguir en directe pel web rtve.cat i es podrà comentar al twitter. Enguany, TVE Catalunya ha preparat una gran festa amb un escenari a la plaça de Catalunya per esperar l’arribada dels Reis. Al set hi haurà les actuacions de The Penguins, Amelie i Arrels, a més d’altres sorpreses

TVE Catalunya vol fer arribar la il.lusió i la màgia dels Reis Mags a tots els nens i nenes de Catalunya amb la retransmissió de la Cavalcada de Barcelona. Un any més, TVE Catalunya farà un gran desplegament per oferir per La 1 l’arribada dels Reis d’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran amb vaixell al Moll de la Fusta i continuaran pels carrers del centre de la ciutat en un recorregut de cinc quilòmetres.

Lubina farà les delícies dels més menuts. A més del famós personatge dels Lunnis, tres nens seran la novetat d’enguany, ajudant a la retransmissió de la cavalcada.

A Plaça Catalunya hi haurà instal.lat el set de TVE amb els presentadors Laura Riu i Àngel Pons, amb l’ajuda de Laura Vives, que seguirà a peu de carrer la Cavalcada, en contacte directe amb ses majestats els Reis d’Orient.

Al gran escenari hi haurà les actuacions de grups musicals com The Penguins, Amelie i Arrels, entre d’altres, a més d’oferir altres sorpreses.

“Nit de Reis” està presentat per Laura Riu, Àngel Pons i Laura Vives. Ho dirigeix Miquel Àngel Sabater i realitza Jordi Vives.

RTVE

anterior siguiente