Enlaces accesibilidad
Dilluns 1 setembre a les 18:45 hores a La 2

El món del futbol a Catalunya, al programa "Moments"

  • El periodista de TVE, Xavi Díaz, repassarà la història del club del Barça

Per
Raül Díaz
Raül Díaz

"Moments", programa de TVE Catalunya que repassa fets, històries i aspectes de la vida social i cultural de Catalunya. Està dirigit i presentat per Raül Díaz.

Dilluns el món del futbol a Catalunya serà el tema central de "Moments". Al programa es reviuran algunes de les fites més emotives que ens ha deixat l'esport rei al nostre país i es recordarà la història del Barça i de l'Espanyol.

De la mà de Xavi Díaz, periodista de TVE, especialitzat en temes esportius i coneixedor de la història del futbol a casa nostra, farem una repassada a la història del Barça, club del que recordarem l'origen, sense oblidar-nos del paper jugat per l'Espanyol al camp de joc.

Ramon Alfonseda, ex jugador del club blaugrana, recordarà alguns dels grans moments viscuts i els títols aconseguits pel club català, des de la Copa del Generalísimo de l'any 1971 fins la Copa d'Europa aixecada a l'estadi de Wembley el maig del 2011. El programa també ha comptat amb la presència d'un altre dels grans noms de l'equip i, probablement, un dels que més partits ha disputat vestint la samarreta del Barça, Joaquim Rifé.

"Moments" recordarà la manera de jugar de Ladislao Kubala i la passió amb que es vivien els partits quan encara es jugava sempre en diumenge i anar al camp era tot un ritual. I és que el futbol, encara que passin les dècades, continua sent un esport de masses.

"Futbol i Barça" és un reportatge de David Gallach.

RTVE

anterior siguiente