Enlaces accesibilidad
Diumenge 27 de juliol a les 12:30h a La 2

L¿Imagine Express i Helena Guardans conformen el "Tinc Una Idea" d¿aquest diumenge

  • Un viatge en el tren de la innovació
  • Una empresa que ofereix serveis de secretaria a d’altres empreses

Por
Idees i Acció
Idees i Acció

"Tinc una idea" és un programa dirigit per Miquel Peralta, que recull el testimoni de persones emprenedores.

www.rtve.es/tincunaidea

Aquesta setmana pujarem dalt d'un tren d'alta velocitat que ens portarà a París i a Londres i de tornada a Barcelona. I entrevistarem, Helena Guardans que fa vint anys va crear la seva pròpia companyia, dedicada a donar serveis de secretaria a aquells empresaris que no poguessin encarregar-se'n.

Hem seguit els protagonistes de l'Imagine Express, un projecte en què 36 joves emprenedors han competit per crear noves aplicacions mòbils. Els guanyadors van poder presentar els seus projectes al Mobile World Congress. I el premi, un viatge a París i a Londres on poder contactar i veure altres persones i idees.

Xavier Verdaguer, emprenedor i impulsor d'aquest tren de la innovació, explica: "L'Imagine Express sempre és un viatge, és treure la gent de la seva zona de confort perquè sorgeixin idees més disruptives i es creïn equips que tornin a la ciutat d'origen convertits en empreses".

I entrevistem Helena Guardans, una dona que dirigeix una companyia que ofereix serveis personalitzats a les empreses. Ha aconseguit créixer malgrat la crisi. Fa vint anys va crear la seva pròpia companyia, dedicada a donar serveis de secretaria a aquells empresaris que no poguessin encarregar-se'n. Des de llavors, ha sabut adaptar-se a les noves necessitats de les empreses, però sempre oferint un servei amb valor afegit. Ha aconseguit créixer enmig de la crisi econòmica i expandir-se internacionalment, després de la unió amb Sellbytell.

Helena Guardans explica: "S'ha de tenir una idea, però sobretot s'ha de tenir ambició per poder portar-la a terme. S'ha de ser ambiciós per voler créixer, per poder desenvolupar, i fer-te acompanyar de la millor gent. No tenir por, perquè t'ajudaran: és un projecte i un projecte és molta gent".

RTVE

anterior siguiente