Enlaces accesibilidad
Dimarts 15 de juliol a les 19h a La 2

Aliments que sumen, al Clip de "Tinc una idea"

  • El programa també presenta una companyia catalana que fabrica avions no tripulats amb finalitats civils

Per
premsa---capalera tincunaidea completa

"Tinc una idea", dirigit per Miquel Peralta, és el pograma de TVE Catalunya que recull el testimoni de persones emprenedores.

Dimarts el clip de "Tinc una idea" mostra dos emprenedors centrats en el món agroalimentari i el cas d'una companyia catalana de drons.

Tractats amb cura, la terra i el mar permeten noves oportunitats de negoci. En l'actualitat, un 18% de les vendes netes de la indústria catalana són del món agroalimentari. El programa entrevista dos emprenedors dins d'aquest sector en creixement. Un d'ells, el Paco Bermúdez, es dedica a la producció i distribució d'alimentació ecològica amb la companyia Ecoespai i l'altre, l'Antonio José García, és propietari d'un servei d'elaboració de menjars precuinats a Cambrils, els precuinats Sazonne and Saltée.

També presenta el cas de d'una companyia catalana, CATUAV, que fabrica avions no tripulats amb finalitats civils. Té la seu a Moià i és tot un referent en la captació d'imatges aèries per projectes tècnics i científics. L'equip del programa parla amb el director Jordi Santacana.

RTVE

anterior siguiente