Enlaces accesibilidad
Dimecres 23 d'abril a les 16h a Ràdio 4, l'emissora en català de RNE

"Directe 4.0" emet un programa especial per Sant Jordi, des de Plaça Catalunya

  • Alguns dels convidats de l'especial seran Rosa Regàs, Rafel Nadal, Clara Sánchez, Miguel Ríos i el conseller Ferran Mascarell, entre molts d'altres
  • Els Catarres, Cesk Freixas i Gerard Quintana i Xarim Aresté actuaran en directe

Per
Xantal Llavina
Xantal Llavina

Xantal Llavina és la presentadora i directora del magazine "Directe 4.0" acompanyada del seu equip habitual, de dilluns a divendres de 16h a 19h.

"Directe 4.0" emet un programa especial el dia de Sant  Jordi, des de Plaça Catalunya, que comptarà amb la participació de molts escriptors que estaran signant els seus llibres per la Diada. Un especial on els autors, la música en directe i els oients seran els protagonistes.

A partir de les 16h, passaran pel set del programa la cantant Nina que presentarà el seu llibre "Amb veu pròpia"; Isabel Clara Simó que parlarà de "Tota aquesta gent"; Lluís Bassat de "La Creativitat"; l'escriptora Rosa Regàs presentarà la seva nova publicació "Entre el seny i la rauxa", i el cantant Miguel Ríos que estrena llibre "Cosas que siempre quise contarte". 

En un dia tan especial pels enamorats, els oients del programa també participaran i explicaran les seves històries d'amor.

Des de les 17h, Xantal Llavina estarà acompanyada dels escriptors  Rafel Nadal que presenta el seu llibre "Quan en dèiem xampany", Manel Cuyàs amb el seu "El nét del pirata" i la periodista i presentadora Mònica Carrillo amb "La luz de Candela".  El programa, a més, comptarà amb la secció "Ciència per a gent de Lletres" amb el científic del programa Dani Jiménez.

Xantal Llavina també entrevistarà les escriptores Clara Sánchez Premi Planeta 2013 amb "El cielo ha vuelto" i Ángeles González Sinde finalista Premi Planeta 2013 amb "El buen hijo".

I a partir de les 18h participaran al programa Ignacio Elguero de RNE per parlar de "Leif Garret en el dormitorio de mi hermana",  Albert Villaró (Premi Josep Pla) autor de "Els Ambaixadors" i el col·laborador del programa  Quim Masferrer. Per acabar, Xantal Llavina parlarà amb el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

A més, el programa comptarà amb les actuacions en directe de Cesk Freixas, els guanyadors del Disc Català de l'Any de Ràdio 4 d'enguany Els Catarres i Gerard Quintana i Xarim Aresté.

RTVE

anterior siguiente