Enlaces accesibilidad
Dimarts 15 d'abril a les 16h a Ràdio 4, l'emissora en català de RNE

Josep Maria Mainat, a "Directe 4.0"

  • A més, a la secció 'El comandament', David Serra rebrà a un dels membres del jurat del programa "Masterchef" de TVE, Pepe Rodríguez

Por
Xantal Llavina
Xantal Llavina

Xantal Llavina és la presentadora i directora del magazine "Directe 4.0" acompanyada del seu equip habitual, de dilluns a divendres de 16h a 19h.

"Directe 4.0" comptarà amb el productor audiovisual Josep Maria Mainat, amb el jurat de "Masterchef" Pepe Rodríguez i amb el col·laborador del programa Mohamed Al Amrani, guardonat amb el Premi Fundació Príncep de Girona Social. A més, el programa també parlarà de ciència i d'emprenedors.

Xantal Llavina entrevistarà el productor audiovisual i ex membre  de la Trinca,  Josep Maria Mainat, que explicarà com s'està treballant per fer ressorgir el Canet Rock.

El científic del programa Dani Jiménez parlarà sobre ciència a la seva secció 'Ciència per a gent de lletres' i el Bruno Sockolowicz mostrarà les propostes d'alguns emprenedors.

David Serra farà secció televisiva anomenada 'El comandament' on entrevistarà Pepe Rodríguez, membre del jurat de "Masterchef" de TVE i xef del restaurant El Bohío a Illescas, Toledo.

I visitarà el programa Mohamed Al Amrani, el col·laborador de "Directe 4.0" am la secció 'Idees Jove' que ha estat recentment guardonat amb el Premi Fundació Príncep de Girona Social.

RTVE

anterior siguiente