Enlaces accesibilidad

De dilluns a divendres de les 14.00h a les 15.00h. a Ràdio 4

  • Malou Bustos, component del grup Ol'Green ens parla de la seva actuació a la Sala Barts de Barcelona

I les novetats dels propers festivals musicals de Catalunya i dels llibres editats recentment

Per
Rosa Gil, presentadora del programa
Rosa Gil, presentadora del programa

“Wonderland" és un programa cultural de Ràdio 4 que presenta i dirigeix Rosa Gil de dilluns a divendres entre les 14 i les 15 hores.

Recupera tots els podcasts del programa a la pàgina web de Ràdio 4, la primera en català: www.rtve.es/radio4

Txarango són el grup revelació del panorama musical català. Al Wonderland parlem amb ells del seu darrer álbum i de les próximes actuacions que faran en directe. També us portem la música d’Ol'Green i les darreres novetats dels festivals musicals que se celebraran próximament al nostre país així com dels llibres que més us interessen.

Són el grup revelació català i un dels més destacats a nivell nacional. Són Txarango i venen al Wonderland per presentar el seu nou disc Som Riu. Amb ells parlarem d'aquest segon àlbum, carregat d'esperança, ganes de viure i de lluitar per un món més just des del positivisme i el bon rotllo. 14 temes que escoltarem al Wonderland i que durant els dies 2 i 3 de maig sonaran al concert que el grup farà a Sant Joan de les Abadesses en motiu del primer Clownia Festival. Un festival organitzat per ells mateixos i que acull les millors propostes musicals a nivell nacional i internacional.

Malou Bustos és una de les components del grup Ol'Green. Ells es defineixen com un producte barceloní a base de música i bon rotllo, buscant sempre fer gaudir, emocionar i no deixar el públic indiferent. Els somriures, palmes i el ball caracteritzen la seva escenificació, on el so i moviment és continu. Han passat per escenaris molt diversos no solament catalans si no també de la resta del país i fins i tot d’Europa. Amb ella parlarem de la seva propera actuació aquest cap de setmana a la Sala Barts de Barcelona.

I a la secció Mirall Sonor comentarem amb Consol Saenz les novetats més interessants dels festivals que ens queden més a prop.

A El Laberint ens deixarem portar per la literatura de la mà de Jordi Corominas amb les aventures més inhòspites dels autors que més han marcat les nostres vides.

RTVE

anterior siguiente