Enlaces accesibilidad
Divendres 11 d'octubre de les 14.00 a les 15.00 hores a Ràdio 4

L'escriptora Júlia Navarro, al programa "Wonderland" de Ràdio 4

  • A més, la conductora del programa, Rosa Gil, entrevistarà a l'autor Jordi Mata

Per
rosa-gil-recortada

"Wonderland" és un programa cultural de Ràdio 4 que presenta i dirigeix Rosa Gil de dilluns a divendres entre les 14 i les 15 hores

Demà divendres, a "Wonderland" Rosa Gil parlarà amb l'escriptora Júlia Navarro, que presenta el llibre Dispara, yo ya estoy muerto. Aquesta obra narra l'apassionant història de dues famílies que lluiten per sobrepasar-se al seu propi destí en una Palestina en conflicte. Aquestes famílies establiran un fort vincle d'amistat que per damunt de les diferències religioses i polítiques, es perpetuarà generació rere generació.

A continuació, a ‘Sevenwonders’ tractarem amb Víctor Farradelles l'época dels tsars rusos i s’entrevistarà a Jordi Mata, autor de Grandeses i misèries dels tsars més cèlebres. També parlarem dels desastres que, de vegades, treuen grans descobertes: la tala d'arbres a la selva amazónica ha tret a la llum les restes d'una antiga civilització de grans dimensions.

Per tancar el programa, a ‘Wondertalent’, David Martí portarà el grup Anthony Agenot Trio que presentaran "Passat, present, futur". Un grup nou de jazz sortit també de l'Escola de Tallers de Músics.

RTVE

anterior siguiente