Enlaces accesibilidad
Divendres 13 de setembre a les 20.30h a La 2 i diumenge 15 de setembre a les 12.30 a La 2

El mestre de tai chi i meditació Tew Bunnag, a "Gent de paraula"

  • Cristina Puig analitza amb Bunnag la dificultat de parlar de la mort a Occident i de com es pot superar aquesta pèrdua

Por
El mestre Tew Bunnag
El mestre Tew Bunnag

"Gent de paraula" és un programa d'entrevistes personals, dirigit i presentat per Cristina Puig.

Aquest divendres a "Gent de paraula" recupera l'entrevista amb Tew Bunnag sobre la seva filosofia de vida.

Tew Bunnag, nascut a Tailàndia, criat a Anglaterra i resident a l'Empordà, va ser testimoni del tsunami de l'Índic el desembre de 2004 i té una ONG a Bangkok que acull malalts en fase terminal, persones amb sida i infants dels barris marginals de la ciutat. Acompanya les persones que es troben al final de la seva vida per ajudar-los a morir, però també ajuda les famílies en la pèrdua. La proximitat amb la mort i amb gent malalta l'ha portat a fer conferències i xerrades sobre la mort, de la qual a Occident en parlem tan poc. Bunnag també ha escrit diversos llibres sobre meditació i contes, el darrer "El temps del Lotus".

Cristina Puig conversa amb Bunnag de la dificultat de parlar de la mort a Occident que es veu com un tema tabú, de com es pot superar la mort i la por, del tai chi com a eina de salut física i psicològica i del Tsunami que va arrasar el seu país i de com va acompanya a la gent que ho havia perdut tot.