Enlaces accesibilidad

Dissabte 9 de març a les 20:30h al Canal 24horas

El procés europeu i català, a "Aquí Parlem"

  • Lluís Falgàs convida Ferran Tarradellas, Director de la Representació de la Comissió Europea a Catalunya i les Illes Balears

Per
El presentador i director del programa "Aquí Parlem" tve

"Aquí Parlem", dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30 hora.

El director i conductor del programa Lluís Falgàs centra el programa aquesta setmana en la Unió Europa i la relació amb Catalunya.

Des de l'1 de gener de 2013, després de treballar al departament de premsa de la Representació de la Comissió Europea a Madrid, Ferran Tarradellas ocupa el càrrec de Director de la Representació de la Comissió Europea a Catalunya i les Illes Balears, encarregat de traslladar totes les informacions i iniciatives de la Unió Europea als ciutadans i als mitjans de comunicació. El periodista treballa per la Comissió Europea des de l'any 2000, a Brussel·les ha ocupat els càrrecs de Portaveu d'Energia i d'Ajuts Humanitaris i Resposta a les Crisis, en col•laboració amb els comissaris Andris Piebalgs i Kristalina Georgieva.

Lluís Falgàs parlarà amb Ferran Tarradellas de tots els temes relacionats amb la Unió Europea, des dels transports fins a la crisi econòmica i laboral que afecta a bona part dels països europeu, especialment a Espanya. També s'abordarà la representació de Catalunya a les institucions europees, les mesures econòmiques que arriben des d'Europa i què pot fer la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

RTVE

anterior siguiente