Enlaces accesibilidad
Dilluns 3 de desembre a les 16h a Ràdio 4

"Directe 4.0" de Ràdio 4 des del nou Museu del Barça

  • Participaran alguns ex jugadors com Jesús Mª Angoy, Tente Sánchez, Joan Torrent, Charly Reixach i Josep Maria Fusté

Por
Xantal Llavina, dirigeix i presenta "Directe 4.0" a Ràdio 4
Xantal Llavina, dirigeix i presenta "Directe 4.0" a Ràdio 4

Xantal Llavina és la presentadora i directora del magazine "Directe 4.0" de Ràdio 4, acompanyada del seu equip habitual.

Aquest dilluns 3 desembre, el "Directe 4.0" de Ràdio 4 amb Xantal Llavina es desplaça al nou Museu del Barça, el més visitat de Catalunya. I ho fa en un programa de tres hores per parlar de la història de l'entitat blaugrana: passat, present i futur del FC Barcelona. És la primera vegada que es fa un programa de ràdio de 3 hores des del nou Museu del Barça, Camp Nou.

A la primera hora, el programa rememorarà les èpoques passades amb Manel Vic, la veu de la megafonia del Camp Nou, amb el popular Avi del Barça i amb els ex jugadors Jesús Mª Angoy, Tente Sánchez, Joan Torrent, Charly Reixach i Josep Maria Fusté.

A la segona hora, Xantal Llavina reviurà el present del club i analitzarà la recent actualitat futbolística amb el Víctor Tomàs, capità de l'equip d’handbol del Barça, l'ex jugador de bàsquet Ferran Martínez i els tertulians Josep Pons, estilista; Jaume Llopis, professor d'economia d'IESE; Isabel Bosch, de TVC; i Edgar Fornós, de Barça TV.

A la tercera hora, "Directe 4.0" se centrarà en els reptes del futur amb Guillermo Amor, director tècnic del futbol formatiu; amb Carles Folguera, director de la Masia; amb Ferran Espada, director del 9 Esportiu; amb Paco Aguilar, sotsdirector del Mundo Deportivo; i amb Toni Frieros, redactor en cap de Sport.

A més, el col·laborador Quim Masferrer farà connexions en directe amb visitants des del Museu, David Escamilla explicarà les seves visions i hi haurà un concurs amb els visitants. També s'emetrà un reportatge sobre els diferents himnes històrics del Barça i un informe especial sobre les penyes del club a tot el món.

RTVE

anterior siguiente