Enlaces accesibilidad
Dissabte 3 de novembre a les 20:30h al Canal 24horas

Els ex presidents del Parlament, a "Aquí Parlem"

  • Lluís Falgàs analitza amb Joan Rigol i Ernest Benach la situació política actual i les seves experiències al capdavant del Parlament

Per
El presentador i director del programa "Aquí Parlem" tve

"Aquí Parlem", dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30 hora.

Lluís Falgàs entrevistarà aquesta setmana els ex presidents Joan Rigol i Ernest Benach, en el darrer programa abans de les eleccions. "Aquí Parlem" tornarà el proper 1 de desembre.

"Aquí Parlem" rep aquesta setmana els ex presidents del Parlament de Catalunya Joan Rigol, que exercí el càrrec des de 1999 fins el 2003, i el seu successor Ernest Benach, que va acabar el seu mandat el 2010. Els dos convidats analitzaran la situació política actual.

El conductor i director del programa, Lluís Falgàs, parlarà amb ells de les seves experiències al capdavant del Parlament de Catalunya, de les qüestions que han quedat al calaix des del 1980 com la llei electoral catalana i de si actuen amb més llibertat ara que quan exercien de presidents, respecte als seu partits. A més, Rigol i Benach faran un pronòstic de futur.

El programa "Aquí Parlem" s'acomiada fins després dels comicis del 25 de novembre per respectar la campanya electoral. L'espai tornarà l'1 de desembre a la mateixa hora i al Canal 24h amb l'anàlisi de les eleccions.

RTVE

anterior siguiente