Enlaces accesibilidad
Dijous 26 de juliol a les 20:30h a La 2

Màrius Serra puja a la Mare de Déu del Mont, a "Cims"

  • En aquest capítol l'escriptor a més a més de fer un cim, passejarà amb un ruc català, resoldrà mots encreuats i jugarà a l'Scrabble

Por
premsa---marius-serra2

"Cims", un programa dirigit per Cesc Tomàs i presentat per Rogeli Vázquez, descobreix la personalitat i la vida del convidat a través d'una conversa mentre fan muntanyisme.

El proper dijous, l'escriptor Màrius Serra puja a la Mare de Déu del Mont, a l'Alt Empordà, mentre conversa amb el presentador del programa, Rogeli Vázquez, sobre mots encreuats, música, la família, ciclisme i Catalunya.

En Màrius Serra és tot un personatge. Va acollir amb gran entusiasme la proposta que li vam fer de pujar un cim amb nosaltres. No està habituat a fer muntanya. De fet, es defineix com a urbanita, però també com un home apassionat amb allò que es proposa. El repte: pujar a la Mare de Déu del Mont, a l’Alt Empordà. És un cim no massa alt, 1.123 metres, però l'ascensió acumula un desnivell de més de 800 metres.

Fora del seu hàbitat natural, en Màrius no perd mai el somriure ni l'oportunitat de jugar amb les paraules. La gent el coneix com a escriptor, columnista, enigmista i creador de mots encreuats, però pujant a la Mare de Déu del Mont ens ha mostrat també la seva faceta de músic, viatger, pare, fanàtic del ciclisme i ciutadà preocupat pel futur de Catalunya.

En aquest capítol de "Cims", veurem el Màrius passejant amb el Mitu, un ruc català de pura raça, resolent uns mots encreuats de grat record per a ell i jugant a l'Scrabble, un joc que l'apassiona. En Màrius no desaprofitarà l'ocasió de marcar-se un bon discurs davant unes ovelles i de sorprendre'ns amb un petit concert de piano a ritme de rythm and blues.

RTVE

anterior siguiente