Enlaces accesibilidad

Dimecres 18 de juliol a les 20:30h a La 2

Peret visita el plató de "Gent de paraula"

  • El cantant parlarà amb Cristina Puig dels èxits professional però també de la seva vida privada: de la infantesa, dels seus 9 anys com a pastor evangelista o de la pintura

|

Per

"Gent de paraula" és un programa dirigit i presentat per Cristina Puig que s'emet els dimecres a les 20:30h per La 2 de TVE.

El convidat del programa,  serà el Pere Pubill Calaf, més conegut amb el sobrenom de "Peret", el pare de la rumba catalana.

Aprofitant les imatges d'arxiu de TVE, Cristina Puig repassarà la trajectòria professional de Peret i algunes de les actuacions més emblemàtiques de la seva carrera, com la participació a Eurovisió l'any 1974 o la festa dels Paralímpics el 1992.

Puig parla amb l'artista però sobretot amb la persona que hi ha al darrere, l'home que acaba de complir 76 anys, el pare, avi i besavi. Parlan de com recorda l'experiència que el va tenir 9 anys apartat de la música per dedicar-se a fer de pastor evangelista, de si continua sent creient, de la seva passió per la pintura, de la infantes a Mataró, dels èxits i de l'oblit.

RTVE

anterior siguiente