Anterior Frecuencias de emisión en onda corta Siguiente Dorian presenta en concierto en Radio 3 su nuevo álbum, 'Justicia Universal' Arriba Ir arriba
Divendres 15 de juny a les 20:30 a La 2

"Moments" se centra en els joves catalans

  • En el programa participen Antoni Reig, de l'Agència Catalana de la Joventut; Montse Basora, de Barcelona Activa, i diversos estudiants universitaris

|

"Moments", el programa de TVE Catalunya que repassa fets, històries i aspectes de la vida social i cultural de Catalunya, està dirigit i presentat per Raül Díaz. S'emet els divendres a La 2.

"Moments" s'ocupa aquesta setmana dels joves, un grup sociològic divers amb característiques comunes. Un col•lectiu amb una franja d'edat elàstica en funció de les circumstàncies, que s'ha anat estirant fins abastar de l'adolescència als 30 anys.

El gran objectiu vital del jove és l’emancipació, que presenta tres aspectes relacionats: la formació, el treball i l'habitatge. Com és habitual, el programa ens mostrarà, amb imatges de les darreres dècades, diversos moments que tenen a veure amb aquest triple repte dels joves.

Ens ajuden en aquest recorregut els testimonis d'Antoni Reig, de l'Agència Catalana de la Joventut; Montse Basora, de Barcelona Activa, i diversos estudiants universitaris, entre d’altres.

El cas encoratjador del jove empresari Pau Garcia-Milà i les darreres dades que demostren que el nombre de joves "ni-ni" (que ni estudien ni treballen) és insignificant, posen una nota d’optimisme en el panorama.

El presentador, Raül Díaz, ha anat a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha conversat amb tres estudiants, sobre les qüestions que aborda el programa.

Más contenidos de RTVE

anterior siguiente