Anterior REE y RNE convocan el XXVI Premio de Teatro Radiofónico Margarita Xirgu con la colaboración de la Fundación SGAE Siguiente El 'Cuerpo de élite' nos acompaña al 'Cafe Society' Arriba Ir arriba
Dijous 14 de juny a les 00:00h a La 1

Albert Rivera, de Ciutadans, aquest dijous a "El debat de La 1"

  • El programa també analitzarà amb l'Inspector dels Mossos d'Esquadra, Jordi Domènech, si són prou segures les xarxes socials

|

"El debat de La 1" és un programa de debat dirigit per Francesc Cruanyes i moderat per Cristina Puig.

El president de Ciutadans - Partit de la Ciutadania, Albert Rivera, serà el convidat aquesta setmana a "El Debat de La 1", el programa d'entrevistes i debat de TVE Catalunya.

Ciutadans ha estat un dels impulsors al Parlament de la comissió d'investigació sobre les entitats financeres a Catalunya que s’haurà de crear a la Cambra catalana. En aquest sentit, Cristina Puig parlarà amb Albert Rivera sobre el moment crític de l'economia, el rescat a la banca i les seves conseqüències i, en l'àmbit català, sobre les negociacions del pacte fiscal, entre d'altres qüestions de l'actualitat.

A la segona part, el programa analitzarà la seguretat i el delicte a les xarxes socials (Twitter, Facebook, etc…). Per això comptarem amb la presència de l’Inspector dels Mossos Jordi Domènech, cap de l’Àrea Central d’Investigació a les Persones, que inclou la Unitat de Delictes Informàtics. Amb Domènech abordarem aspectes com ara la suplantació de perfils, els missatges fraudulents o la difusió de virus, i li demanarem com han d'actuar els usuaris que es trobin en alguna d'aquestes situacions.

Per parlar de tot això, "El Debat de La 1" ha convidat aquest dijous els analistes següents: Maria Dolores García, subdirectora de La Vanguardia; Martí Saballs, subdirector d'Expansión, Saül Gordillo, cap de continguts digitals d'El Periódico; Rafael de Ribot, director de ComRàdio; Milagros Pérez Oliva, periodista d'El País; i Marta Lasalas, periodista.

Más contenidos de RTVE

anterior siguiente