Enlaces accesibilidad

Dijous 14 de juny a les 00:00h a La 1

Albert Rivera, de Ciutadans, aquest dijous a "El debat de La 1"

  • El programa també analitzarà amb l'Inspector dels Mossos d'Esquadra, Jordi Domènech, si són prou segures les xarxes socials

|

Por
tve

"El debat de La 1" és un programa de debat dirigit per Francesc Cruanyes i moderat per Cristina Puig.

El president de Ciutadans - Partit de la Ciutadania, Albert Rivera, serà el convidat aquesta setmana a "El Debat de La 1", el programa d'entrevistes i debat de TVE Catalunya.

Ciutadans ha estat un dels impulsors al Parlament de la comissió d'investigació sobre les entitats financeres a Catalunya que s’haurà de crear a la Cambra catalana. En aquest sentit, Cristina Puig parlarà amb Albert Rivera sobre el moment crític de l'economia, el rescat a la banca i les seves conseqüències i, en l'àmbit català, sobre les negociacions del pacte fiscal, entre d'altres qüestions de l'actualitat.

A la segona part, el programa analitzarà la seguretat i el delicte a les xarxes socials (Twitter, Facebook, etc…). Per això comptarem amb la presència de l’Inspector dels Mossos Jordi Domènech, cap de l’Àrea Central d’Investigació a les Persones, que inclou la Unitat de Delictes Informàtics. Amb Domènech abordarem aspectes com ara la suplantació de perfils, els missatges fraudulents o la difusió de virus, i li demanarem com han d'actuar els usuaris que es trobin en alguna d'aquestes situacions.

Per parlar de tot això, "El Debat de La 1" ha convidat aquest dijous els analistes següents: Maria Dolores García, subdirectora de La Vanguardia; Martí Saballs, subdirector d'Expansión, Saül Gordillo, cap de continguts digitals d'El Periódico; Rafael de Ribot, director de ComRàdio; Milagros Pérez Oliva, periodista d'El País; i Marta Lasalas, periodista.

RTVE

anterior siguiente