Enlaces accesibilidad
Dissabte 2 de juny a les 20:30h al Canal 24horas

El Síndic de Greuges, a "Aquí Parlem"

  • Rafael Ribó visita el plató del programa per parlar dels temes que més afecten als catalans

Por
Lluís Falgàs
Lluís Falgàs

"Aquí Parlem", dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30 hora.

El conductor del programa Lluís Falgàs entrevista aquesta setmana a "Aquí Parlem", el Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó.

El Síndic de Greuges va presentar al febrer l'informe anual de 2011 al Parlament de Catalunya, en el que destacava que la creixent reducció de serveis i prestacions socials, i determinades males pràctiques administratives afecten drets i deixen milers de persones en la indefensió.

Lluís Falgàs parlarà amb Rafael Ribó de les queixes dels catalans sobre les mancances del sistema de salut pública, sobre la Renda mínima d'inserció, sobre l'ensenyament, sobre els drets dels infants i les queixes respecte l'ordre públic arran dels aldarulls de la darrera vaga general. També analitzarà com han afectat les retallades pressupostàries als catalans.

A més, "Aquí Parlem" repassarà el resultat de la trobada, aquesta setmana, dels líders polítics catalans sobre la proposta del pacte fiscal, una cimera promoguda pel president Mas amb l'objectiu de sumar el màxim consens possible per millorar el finançament de Catalunya.

RTVE

anterior siguiente