Anterior Frecuencias de emisión en onda corta Siguiente Nace Digitalizadas, formación a mujeres en alfabetización digital y empleabilida Arriba Ir arriba
Divendres 27 de març a les 20:30 a La 2

"Moments" repassa els parcs d'atraccions catalans

  • El programa vol recordar moltes estones viscudes al llarg de la nostra infància i que es van repetint de pares a fills

|

"Moments", el programa de TVE Catalunya que repassa fets, històries i aspectes de la vida social i cultural de Catalunya, està dirigit i presentat per Raül Díaz, s'emet els divendres a La 2.

Aquesta setmana, "Moments" gaudirà dels diferents parcs d’atraccions catalans, dels que encara existeixen com el Tibidabo i Port Aventura i dels desapareguts com el parc d'atraccions de Montjuïc i les sales Caspolino i Apolo.

Acompanyats per la Rosario Torreño i la Rosa Casas, dues treballadores veteranes del parc del Tibidabo, farem un petit recorregut per les diferents atraccions del parc, com la talaia, l’avió o el passatge del terror.

Reviurem els inicis d’aquest parc de la mà de Ròmul Brotons, autor del llibre “Parcs d’atraccions de Barcelona” farem memòria de dues sales d’atraccions de barri, com la sala Caspolino i les atraccions Apolo, actualment desaparegudes.

També marxarem cap a la muntanya de Montjuïc per recordar com era el parc d’atraccions que estava situat en aquesta zona de Barcelona. Josep Manuel Castro, ex treballador d’aquest parc, ens explicarà com era el dia a dia en aquesta zona d’oci.

Finalment recordarem com van ser els inicis del parc temàtic Port Aventura i recordarem el moment en què l’ex president de la Generalitat, Jordi Pujol, va inaugurar el Dragon Khan acompanyat de la seva dona.

"Moments" recorda d’aquesta manera moltes estones viscudes al llarg de la nostra infància i que es van repetint de pares a fills.

Más contenidos de RTVE

anterior siguiente