Enlaces accesibilidad

Dimecres 19 d'octubre a les 20:30h a La 2

El xef Joan Roca, a "Gent de paraula"

  • El cuiner de Girona ens explica la seva trajectòria professional i personal dins d'una família dedicada a la restauració

Por

"Gent de paraula" és un programa dirigit i presentat per Cristina Puig que s'emet els dimecres a les 20:30h per La 2 de TVE.

Cristina Puig entrevista Joan Roca, el xef del Celler de Can Roca, un establiment amb 3 estrelles Michelin i el segon millor restaurant del món, segons la revista britànica "Restaurant".

Els germans Roca són la tercera generació d'una família de Girona dedicada a la restauració. Cristina Puig repassa amb el xef la seva trajectòria professional i personal: la "cuina tecno-emocional", la bona gestió i enteniment entre els tres germans que ha estat bàsica per aconseguir aquest èxit i la importància de l'entorn i la família per tenir els peus a terra en un moment en que l'èxit i els premis et poden fer perdre el nord.

A més, Puig li pregunta també sobre el fenomen Ferran Adrià que Roca qualifica "d'insubstituïble" i la seva relació i amistat amb el cantant Gerard Quintana, amb qui va compartir pupitre a l'escola.

RTVE

anterior siguiente