Enlaces accesibilidad
Dimecres 13 de juliol a les 19:00 a La 2

"Memòries de la tele" reposa "La Ronda" de Júlia Otero

  • Aquesta setmana el programa torna a emetre el capítol que recordava el magazine de debats i entrevistes que presentava Júlia Otero

Por
premsa---julia-otero-la-ronda

"Memòries de la tele", dirigit per Raül Díaz, recorda programes emblemàtics i grans professionals que han conformat la història de TVE Catalunya durant més de 50 anys. El dissabte a les 22h a La 2.

"Memòries de la tele" el proper dimecres a les 19h recupera el programa "La Ronda" amb la que va ser la seva presentadora, Júlia Otero.

L'equip del programa ha entrevistat, Júlia Otero, per conèixer què és el que recorda d'aquell programa d'entrevistes que va presentar i dirigir al 1991 a TVE.

"La Ronda" va ser un magazine innovador tant en els continguts con en la part tècnica, que incloïa debats i entrevistes. Pel programa van passar personatges tan coneguts del món de la cultura i la societat espanyola com la cantant Lola Flores, l'escriptor Terenci Moix, la cantant i actriu Ana Belén, el polític Pasqual Maragall o el cantant Miguel Bosé.

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz recorda el programa infantil "Barri Sèsam" amb els veïns de Santa Perpètua de la Mogoda. I a la Butaca els ciutadans de Sant Andreu de la Barca ajudaran a presentar el programa.

RTVE

anterior siguiente