­ ­ ­ ­
Barcelona World race 2010 / 2011
­ ­ ­ ­
El "We are Water" tanca la cursa !

El "We are Water" tanca la cursa !

 

Els barcelonins Jaume Mumbrú i Cali Sanmartí completen la seva primera volta al món a bord d'un dels vaixells amb més solera de la flota. Mumbrú: "Qualsevol que acaba la Barcelona World Race, guanya". Sanmartí: "Arribar a la nostra ciutat després d'una volta al món és un moment màgic"

 

­ ­ ­ ­
Cròniques diàries
Els protagonistes
Saber més
Resums Setmanals
­ ­ ­ ­
Galeria fotogràfica

El “Mapfre” dels bascos Iker Martínez i Xabi Fernandez van navegar en "mode furtiu". Ho poden fer totes les embarcacions tres cops com a màxim al llarg de la competició.

­ ­ ­ ­
El Virbac-Paprec 3 guanya !

El Virbac-Paprec 3 guanya !

 

Jean-Pierre Dick i Loïck Peïron són els tripulants de l'embarcació que s'ha imposat a la segona edició de la Barcelona World Race. Han arribat el dilluns 4 d'abril a les 12:20 del migdia i després de 93 dies, 22 hores i 20 minuts. L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu els ha rebut al Port de la Pau i els ha entregat les guirnaldes i les boles del món que els acrediten com a grans triomfadors.

Borja s'acomiada !

alto:null, ancho:'100%', flashcontentId:'vidplayer1100174', playerId:'none', assetID:'1100174_ca_videos', location:'portada', source:'vid1100174'
Bon dia a tots! A continuació, els detalls d'aquesta jornada número 132 i última !
 
El "We are Water" s'ha convertit en el novè equip a travessar la línia d'arribada de la Barcelona World Race. A les 19 GTM del dia 13 de maig,  Jaume Mumbrú i Cali Sanmartí  han acabat la volta el món en 132 dies i 4 hores.
 
Amb l'arribada de l'última embarcació a Barcelona, ha acabat la competició i també la feina de l'avatar signant Borja desenvolupat pel Grup de Tecnologies Interactives (GTI) de la Universitat Pompeu Fabra. Des del 31 de desembre ha fet dues cròniques setmanals. El desenvolupament ha permès que persones sordes de tot el món hagin tingut un millor accés a la informació.
Han coordinat el projecte: Alun Evans i Josep Blat
Disseny, desenvolupament tecnològic i animació: Marco Romeo
Realització 3D, animació i disseny del sistema informatiu: Daniel Pacheco
Disseny del personatge: Marcelo Dematei
Signants: Delfina Aliaga i Santiago Frigola
Assessorament SSI: Gemma Barbera.
 
 • Comentar
­ ­ ­ ­
vídeo17/1/2011 - Para Todos La 2

Barcelona World Race

Hem parlat amb Jan Santana, cap d'equip del Estrella Damm i amb Pere Alcover , President de la Fundació Navegación Oceánica, el organisme que va crear i que organitza la Barcelona World Race.

­ ­ ­ ­
Barcelona World Race 2010

Finalment són 14 embarcacions, 28 navegants, els que competeixen sense parades durant tres mesos en un dels reptes més imporants de l'ésser humà: donar la volta al món a vela.

Des del 31 de desembre de 2010, els vaixells participants en la regata recorreran 25.000 milles, més de 46.000 quilòmetres, seguint la Ruta dels Tres Caps: Buena Esperanza, Leeuwin i Hornos.
Tres dones i 27 homes de vuit nacionalitats participen a la Barcelona World Race que, per primera vegada, compta amb un equip íntegrament femení format per la catalana Anna Corbella i la britànica Dee Caffari.

En total són tretze els skippers espanyols  que prenen part en la segona edició de la prova a bord dels vaixells:

 • Central Lechera Asturiana, amb Juan Merediz i Fran Palacio
 • Estrella Damm Sailing Team, amb Alex Pella i Pepe Ribes
 • Fòrum Marítim Català, amb Gerard Marín
 • Gaes, amb Anna Corbella
 • Mapfre, amb Iker Martínez i Xabi Fernández
 • Président, amb Bruno García
 • Renaul ZE, amb Pachi Rivero i Antonio Piris
 • We are Water, amb Jaume Mombrú i Cali Sanmartí.
   

La Barcelona World Race és l'esdeveniment més important de l'any en el calendari de regates oceàniques

 

­ ­ ­ ­

Escolta Ràdio 4! - Entra al web de Ràdio 4

Espacio reservado para promoción
cid:'TE_SBWRACE'