Enlaces accesibilidad
Ja tenim finalistes del premi disc català de l'any 2019

Ha començat la fase final de votació popular per escollir el disc més destacat del 2019 cantat en català

  • Tria entre el 10 finalistes quin és per tu el disc més destacat de la temporada.
  • El termini de votacions acaba el 23 de febrer.

Per
Finalistes del Premi disc català de l'any 2019
Finalistes del Premi disc català de l'any 2019

Els finalistes són: 31 Fam per "Tr3tze", Cesk Freixas per "Festa Major", El Petit de Cal Eril per "Energia fosca", Gertrudis per "No em dona la gana", Lildami per “Flors mentre visqui”, Manel per "Per la bona gent", Oques Grasses per "Fans del sol", Porto Bello per "'L'ull de la tempesta", Smoking Souls per “Translúcid” i Xeic! per “Delta”.

Vota el 'Disc Catala de l'any 2019 / Fase final

.

El disc més votat a partir d'ara i fins el 23 de febrer rebrà el premi que l'acredita com l'àlbum més destacat de la temporada segons els oients de Ràdio 4. El seguiment del premi el fa Joan Arenyes al programa "Catalunya Exprés Magazine", els diumenges de 16 a 19h de la tarda.

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc el dlluns 9 de març a l’Antiga fàbrica Damm. Ben aviat podràs demanar les teves invitacions per a la festa en aquesta mateixa web.

El premi “Disc Català de l’Any” és el reconeixement més antic i prestigiós de la música pop i rock feta al nostre país. És atorgat anualment per Ràdio 4 des de l'any 1979. S'ha fallat ininterrompudament des dels seus inicis excepte en el període 1983-1985, i alguns dels seus guanyadors en aquests anys han estat Lluís Llach, Joan Manel Serrat, Quimi Portet, Sau, Gossos, Ja T’ho Diré, Antònia Font, Lax ‘n’ Busto o Els Amics de Les Arts. La última edició la van guanyar el grup Els Catarres per “Tots els meus principis”.

 Joan Arenyes, Catalunya Exprés Magazine

Radio

anterior siguiente