Anterior El compromiso contra la violencia de género de Miss World Spain 2017 Siguiente Kulunka tras las máscaras, Daniela Fejerman y 'Gente estúpida' y una familia ter Arriba Ir arriba

L'Altra ràdio estrena les versions radiofòniques del CAS TIC 2012

|

El divendres 22 de juny, a les 21 hores, i el diumenge 24 , a les 24 hores, L’Altra ràdio oferirà un programa especial dedicat al Cas TIC 2012, el concurs de microrelats d’intriga relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Les ficcions radiofòniques que es podran escoltar són les guanyadores de les categories de Primària, ESO i General:

 El súper ordinador, de Marc Bosch Galdeano, del Col•legi Sant Miquel (Barcelona)

Sense cobertura, de Deborah Ramírez, Fèlix Guijarro, Soraya Alcayada, Areli Fernández, Cristian Ruiz, Daniele Lenoir, Juan Salguero de l’Institut Joan Miró (L’Hospitalet de Llobregat)

 Zzzzmmm, d’Esteve Martorell i Esteve.

En aquest programa especial també s’inclourà la versió radiofònica del microrelat Guatzsap, escrit per al Cas TIC 2012 per en Jordi de Manuel. Aquest professor de ciències ha publicat contes,reculls de narracions i una desena de novel•les, sobretot de gènere negre i de ciència-ficció -Mans lliures (2009) La mort del corredor de fons (2012) o Orsai, biografia d'un felí (2012)- i ha estat distingit amb diversos guardons literaris: Premi Pere Calders, Premi Manuel de Pedrolo, Ictineu i El Lector de l’Odissea, entre d’altres.

Els muntatges sonors de les obres han estat fets per Antonio Flores, Xavier Garcia, Jordi Costa i Ramon Fornós. Les interpretacions dels personatges les han fet: Rosa Gil, Jacint Felip, Irene Lapuente, Pitu Martínez, Jordi Costa i Cinto Niqui.

El concurs Cas TIC 2012 va rebre un total de 88 narracions d’intriga, de menys de 800 paraules. Hi van participar 13 centres educatius.

La iniciativa va ser convocada pel programa L’altra ràdio de Ràdio 4, el Departament d’Ensenyament, La Mandarina de Newton i el professor de ciències i escriptor de literatura d’intriga Jordi de Manuel.

Más contenidos de Radio

anterior siguiente