Anterior Cambio de frecuencias en Onda Corta Siguiente Los protagonistas de 'El final del camino' avanzan el segundo capítulo en 'Las mañanas de RNE' Arriba Ir arriba
Va de cine programa de Ràdio 4 dirigit per Conxita Casanovas

Va de cine

|

Direcció i presentació: Conxita Casanovas

Producció: Àurea Calvo

'Va de cine'

Ens avala l'experiència acumulada, però el "Va de cine" s'auto-renova cada temporada.

Mantenim objectius i prioritats. El que ens mou es incentivar el consum intel·ligent de cinema. Amb vocació de servei públic, procurem donar a l'oient els elements perquè pugui triar amb poc marge d'equivocació. Aportem crítiques, entrevistes i les millors opinions, amb les primeres figures que passen pel programa i participen a la part de tertúlia. Els portem de la ma per les sales de cinema, recomanant pel·lícules amb total honestedat i pels principals festivals del món, Cannes, Venècia, San Sebastiàn, etc. apropant-los a l'actualitat de les estrenes i al glamur de les estrelles. Les pre-estrenes amb que avancem els títols de més qualitat cada curs, ens permeten tenir contacte directe i regular amb el públic.

Amb una hora setmanal, els diumenges de 2 a 3 de la tarda, pots estar totalment al dia en cinema. Fem els diumenges més cinematogràfics. Passió, il·lusió i rigor en la combinació d'informació i entreteniment, és la nostra fórmula màgica.

Com podeu comprovar si ens busqueu a RÀDIO 4, El "Va de cine" crea addicció.

Más contenidos de Radio

anterior siguiente