arriba Ir arriba

España

El temporal marítim deixa onades de fins a 10 metres i destrosses a poblacions com Badalona, Cabrera o Malgrat de Mar. L'Ajuntament de Barcelona i altres municipis de la costa mantenen la prohibició d'acostar-se a les platges i als espigons per evitar accidents.

Jornada de dol per la mort ahir dels dos agents rurals a mans d'un caçador. Aquest matí s'ha fet un minut de silenci a Alcoletge, el poble d'una de les víctimes. L'autor del crim passarà dimarts a disposició judicial mentre s'investiga COM podia estar en possessió de l'arma sense tenir-ne la llicència.

Després d'uns anys difícils pel mercat immobiliari, tornen a obrir-se noves agències. L'any passat es van donar d'alta set-cents nous agents arreu de Catalunya. La demanda de pisos de lloguer i l'augment de les compravendes han reanimat el sector.

En esports, el Barça ja ha arribat a Eibar on a tres quarts de nou del vespre ha de jugar un partit important per seguir amb aspiracions al títol de lliga. Els blaugrana, sense Iniesta ni Rafinya, lesionats, i Mascherano, per sanció, visiten un camp on no han perdut mai.

I avui ens farem ressò d'una crida per trobar a l'autor d'aquestes fotografies. Les va comprar un turista nord-americà al mercat dels Encants i ara ha iniciat una campanya a les xarxes socials per saber de qui era aquesta mirada que té més de 50 anys...i que va retratar la Barcelona de mitjan del segle 20.

Reportajes de España de Informe Semanal