arriba Ir arriba
España

-CAMBIOS EN EL GOBIERNO REGIONAL DE MADRID. HABLAMOS CON TODOS LOS PORTAVOCES DE LA OPOSICIÓN

-EL SECTOR TURÍSTICO NOS DA SU OPINIÓN SOBRE LA CREACIÓN DE UNA CONSEJERÍA DE CULTURA Y TURISMO

-SE CELBRA UNA CARRERA SOLIDARIA PARA CONCIENCIAR A LA POBLACIÓN SOBRE LA DIFICULTAD A LA QUE SE ENFRENTA LAS  PERSONAS CON DISCAPACIDAD EN EL DÍA EN UNA CIUDAD COMO MADRID

-LA PLATAFORMA VÍA VERDE LEGANÉS-ALCORCÓN-MADRID RECORRE ESA ANTIGUA VÍA PECUARIA Y REIVINDICA SU PUESTA EN USO PARA EL CIUDADANO

-RECOGEMOS ALGUNAS DE LAS ACCIONES DESARROLLADAS POR EL AYUNTAMIENTO DE MADRID EN SU POLÍTICA ECONÓMICA SOCIAL Y SOLIDARIA

-VISITAMOS AGROMADRID, LA MÁS IMPORTANTE FERIA AGROALIIMENTARIA DE LA REGIÓN

-VISITAMOS TAMBIÉN LA FERIA DEL CALZADO ESPAÑOL

-FUENLABRADA PRESENTA SU ACTIVIDAD CULTURAL PARA EL OTOÑO

 

RADIODIARIMIGDIA Balears 24/09/2017

Mariano Rajoy demana des de Palma a les autoritats catalanes que aturin el referèndum.

La presidenta Armengol diu que el conflicte català no s’arreglarà amb jutges i policies.

3mil persones es manifestaren a Palma en contra de la massificació turística.

Els pagesos demanen al govern que part de l’ecotaxa es destini a lluitar contra la Xylella.

Joan Mir guanya el gran premi d’Aragó i podria ser campió del món de Moto3 a la pròxima cursa. 

A una setmana per l'1 d'octubre, Interior assumeix la coordinació de totes les forces de seguretat a Catalunya. Per ordre de la fiscalia, mossos, guàrdia civil, policia nacional i guàrdia urbana estaran tutelats per un sol comandament del ministeri.

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, suma aquesta decisió de la fiscalia a la intervenció, diu, que l'estat ja fa sobre l'autonomia catalana, amb les finances, els escorcolls i les detencions. En aquest sentit ha demanat als agents de la guàrdia civil que actuïn en consciència, i no sota el que considera que són ordres del PP.

La mobilització a favor de l'1 d'octubre continua a la Universitat de Barcelona. L'edifici històric segueix ocupat per estudiants que reclamen democràcia i referèndum. Aquesta nit hi han dormit unes 300 persones que, diuen, s'hi quedaran mentre calgui.

Les festes de la Mercè tenen aquest any un to més reivindicatiu. Anit ja hi va haver els primers espectacles i concerts als carrers de Barcelona. I en el pregó, la filòsofa Marina Garcés, va recordar els detinguts per l'1-O i va fer una crida a donar una "resposta col·lectiva contundent".

Als Esports, derbi històric avui a Montilivi. El primer entre Girona i Barça a la màxima categoria. Serà la segona visita de Messi a Montilivi, l'anterior va ser quan tenia 16 anys i l'argentí encara jugava al filial.

 

 

Reportajes de España de Informe Semanal
anterior siguiente