Enlaces accesibilidad

Els esports es posicionen

El Barça i l'Espanyol critiquen la sentència i demanen diàleg

  • El FC Barcelona critica el veredicte del Suprem 
  • L'Espanyol aboga per buscar "solucions polítiques" 
  • Reaccions al bàsquet, al motociclisme i al patinatge 

Per
L'Espanyol reacciona a la sentència
L'Espanyol reacciona a la sentència

Els clubs de futbol de la ciutat han mostrat el seu rebuig a la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem. Entenen que "la presó no és la solució" i que cal "diàleg sense condicions".

Comunicat de l'Espanyol FC

Comunicat de l'Espanyol FC cropper

L'Espanyol ha publicat al seu web un comunicat oficial en el què encoratja als "poders públics a buscar solucions polítiques i democràtiques".

Comunicat FC Girona

Comunicat FC Girona cropper

En aquest sentit, el F.C Girona considera que "judicialitzar un conflicte no resoldrà el problema" i, per això, ha fet públic un comunicat en el què insta al diàleg entre les parts. Aquí el podeu llegir de forma íntegra en aquest link.

La Federació Catalana de Futbol decreta una aturada de l'activitat i la Unión de Federaciones Deportivas Catalanas s'ha adherit a un manifest conjuntament amb 115 entitats de teixit social català. Les federacions catalanes de bàsquetmotociclisme i patinatge també s'han sumat a diferents iniciatives en contra del veredicte.

Aquesta és la piulada de l'entrenador de bàsquet, Alfred Julbe, qui va ser entrenador del Joventut, del Girona i del Saragossa i qui actualment dirigeix el Limoges francès

http://tuit.cat/6u94g 

Noticias

anterior siguiente