Enlaces accesibilidad

L'Informatiu Logotipo de 'L'Informatiu' Todos los Diàriament a les 14 h. per La 1 i de dilluns a divendres a les 16 h. per La 1 en La 1 Web oficial

L'actualitat de Catalunya al teu abast des dels Serveis Informatius de @tve_catalunya Diàriament a les 14 h. per La 1 i www.rtve.es/directe Diàriament a les 14:30 h. pel canal 24 Horas De dilluns a divendres a les 16 h. per La 1 i www.rtve.es/directe

 

Consulta el temps a la teva població 

Mostrar més informació de “L’Informatiu”: Barcelona / Girona / Lleida / Tarragona

Añadir a favoritos

L'Informatiu Cap de Setmana - 14/04/2013

La campanya d'Artur Mas per explicar la situació del país comença al Baix LLobregat amb critiques als partits catalans que, ha dit, donen l'esquena al govern en moments molt difícils. Mas considera que s'està donant una imatge penosa i estrambòtica. Desde ERC, Oriol Junqueres reitera que no poden donar suport al govern en els presupostos mentre es mantigui l'objectiu de dèficit en el 0,7 per cent.

Veneçuela escull avui, amb el país pràcticamanet dividit en dos, entre el candidat chavista Nicolás Maduro i l'opositor Henrique Capriles. A Barcelona els gairebé 6.000 veneçolans amb dret a vot han fet sentir la seva veu sense crispació, pero de forma ben animada.

Unes 6.000 persones han omplert avui el parc d'atraccions del Tibidabo amb motiu de la gran festa solidària amb els nens amb diferents tipus de dificultats. La 4a edició del festival "Un cop de mà", amb més públic que mai, ha recaudat uns 20.000 eurus.

El Barça ja és a Saragossa on aquesta tarda, i amb un equip ple de rotacions, mirarà de seguir amb pas ferm per reconquerir el títol de Lliga. L'Espanyol, de la seva banda, va empatar a 3 contra el València a Cornellà en un partit amb molta polèmica i un final de bojos.