Enlaces accesibilidad

Ara i aquí Logotipo de 'Ara i aquí' Todos los Divendres a les 23.45 hores en La 1 Web oficial

'Ara i aquí' és un programa de participació ciutadana i de debat que es desenvolupa a partir d'un tema genèric d'interès per a la majoria de la societat catalana i que tracta testimonis en primera persona provinents de totes les comarques, per donar veu a tots els accents i visions de la geografia catalana.

Les persones expliquen les seves històries, experiències i opinions sobre els temes i qüestions que els preocupen i es debatin cada setmana al plató. Un reportatge periodísitc introdueix el tema de debat cada setmana.

Añadir a favoritos

2019 ha estat un bon any?

20.12.2019

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' analitza com ha anat el 2019. Carlos Fuentes ho debatrà amb el convidat i els tertulians.

Per parlar del 2019, Carlos Fuentes entrevista el cantant Miki Núñez, ex concursant de 'Operación Triunfo 2018' i representant d'Espanya a Eurovisió 2019 amb la cançó 'La venda'.

Aquesta setmana 'Ara i Aquí' compta com a tertulians amb la psicòloga Sònia Cervantes, el periodista i escriptor Víctor M. Amela, l'advocada Núria González i l'entrenadora de bàsquet i coach Carme Lluveras.