Gent de paraula -  Sergi Arola
Gent de paraula  Sergi Arola

Sergi Arola és un dels cuiners més guardonats per la Guia Michelin. Va obtenir-ne dues estrelles quan es va fer càrrec del famós restaurant la...

31/03/2011 00:28:50
Recomendado para mayores de 16 años
Sergi Arola Sergi Arola
Sergi Arola 00:28:50 31/03/2011
Recomendado para mayores de 16 años
Sinopsis

Sergi Arola és un dels cuiners més guardonats per la Guia Michelin. Va obtenir-ne dues estrelles quan es va fer càrrec del famós restaurant la Broche de Madrid i l'any 2009, per primera vegada en la història d'aquesta guia, n'hi van atorgar dues de cop pel seu restaurant Gastro, també a Madrid.

Cristina Puig repassarà la seva trajectòria, el boom que ha adquirit l'alta gastronomia catalana/espanyola a nivell mundial, la seva relació amb Santi Santamaria, el seu pas pel Bulli i l'aprenentatge al costat de Ferran Adrià.

Sergi Arola no té pèls a la llengua, diu què pensa i critica, per exemple, que les administracions subvencionin el món de la moda o el cinema i oblidin, en canvi, el món de la gastronomia.

Arola recordarà la seva etapa com a component del grup de rock Los Canguros, les relacions entre Catalunya i Espanya, descobrirà les seves aficions i explicarà què va significar per a ell ser l'escollit per preparar els menús del Papa Benet XVI durant els vols que el van portar de visita a Barcelona i Santiago de Compostela.

Ficha técnica
Dirigido por
Cristina Puig
Géneros
Biografías
Idiomas
Catalán